Ποιοι είμαστε

H LINOS Real Estate ιδρύθηκε το 2009 για να παρέχει εξειδικευμένες κτηματομεσιτικές υπηρεσίες για κατοικίες, επαγγελματικά ακίνητα & οικόπεδα.

Ο ιδρυτής της κ. Ιωάννης Λινός με συνεχή προσπάθεια και σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη, κατάφερε να δημιουργήσει ένα όνομα συνώνυμο της αξιοπιστίας & της εμπιστοσύνης στον κλάδο της μεσιτείας.

Η Linos Real Estate δραστηριοποιείται κατά κύριο λόγο στα Νότια Προάστια και στο νησί της Αίγινας με εξειδίκευση στο μεσιτικό κλάδο.

Έχοντας ένα δυναμικό χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει ακίνητα όλων των κατηγοριών, με συνεργάτες που διακρίνονται για την εμπειρία και τον επαγγελματισμό τους και με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον και κατ’ επέκταση την πλήρη ικανοποίηση των πελατών της, η Linos Real Estate έχει ως κύριο στόχο να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες μεσιτείας, βασισμένες στη συνεργασία, τη διαφάνεια, το σεβασμό και την αξιοπιστία.

Το μεσιτικό γραφείο της Αίγινας, τόπο που ο ιδρυτής της Linos Real Estate επισκέπτεται και αγαπά από μικρό παιδί, αποτελούν υποκαταστήματα του κεντρικού γραφείου της Γλυφάδας και παρέχουν προσαρμοσμένες και εξατομικευμένες κτηματομεσιτικές υπηρεσίες, με κύριο γνώμονα την κάλυψη και την ικανοποίηση των αναγκών κάθε πελάτη.

«Η αγορά ακινήτων είναι ένας από τους πιο απαιτητικούς & ανταγωνιστικούς κλάδους της οικονομίας καθότι συνδέεται άμεσα με όλους τους παραγωγικούς τομείς. Στη Linos Real Estate, με υπευθυνότητα, γνώση & αξιοπιστία, αξιοποιώντας την πολύχρονη πείρα μας, την άρτια εκπαίδευση, τις νέες τεχνολογίες και τις σύγχρονες εξελίξεις στον κτηματομεσιτικό κλάδο, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις υψηλού επιπέδου! Οι υπηρεσίες μας είναι εξατομικευμένες και προσαρμόζονται κατάλληλα ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε πελάτη που μας εμπιστεύεται! Σκοπός μας είναι με τη δουλειά μας να δημιουργούμε προστιθέμενη αξία για κάθε πελάτη μας γιατί για εμάς, κάθε συναλλαγή έχει αξία!»

invest with the best!

 
thumb

Ιωάννης Λινός

Διευθύνων Σύμβουλος/Πρόεδρος

Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Α.Α και Ευρωπαϊκού Οργανισμού Μεσιτών (CEPI)

thumb

Άννα Μαρία Παπαρήγα Λινού

Co-Owner

Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας - Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Α.Α

thumb

Μαρία Τσιγγίδου

Γραμματειακή Υποστήριξη & Υπεύθυνη επικοινωνίας