Υπηρεσίες

Αρχική » Υπηρεσίες

H LINOS Real Estate δραστηριοποιείται κυρίως στον μεσιτικό κλάδο των νοτίων προαστίων, με εξειδίκευση στις περιοχές από τον Άλιμο έως το Σούνιο. Τα τελευταία χρόνια έχει επεκτείνει τη μεσιτική δράση της στο νησί της Αίγινας, που θεωρεί ως μία αγαπημένη προέκταση των νοτίων προαστίων της Αθήνας.

Η έμπειρη ομάδα μεσιτικών συμβούλων της LINOS Real Estate αναλαμβάνει:

  • Πωλήσεις ακινήτων
  • Ενοικιάσεις ακινήτων
  • Εύρεση επαγγελματικής στέγης
  • Επενδυτικά έργα
  • Εκτίμηση Ακινήτων
  • Σωστή τοποθέτηση και προώθηση του ακινήτου σας

Η καινοτομία της LINOS Real Estate

Ο Γιάννης Λινός ως expert στο μεσιτικό κλάδο και στα νότια προάστια, παρέχει μία νέα υπηρεσία για να στηρίξει τους πελάτες του, τους νέους αλλά και παλαιότερους επαγγελματίες. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πουλήσετε την επιχείρησή σας ή να αγοράσετε μία έτοιμη επιχείρηση, η έμπειρη ομάδα της LINOS Real Estate σας βοηθάει για να κάνετε την καλύτερη συμφωνία και να βρείτε την κατάλληλη επιχειρηματική ευκαιρία. Έχει σημασία για εμάς η ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών και η στήριξη στους πελάτες μας και επενδυτές. Προς αυτή την κατεύθυνση αναλαμβάνουμε και τη διαφημιστική προβολή της νέας ή παλιάς επιχείρησής σας τόσο online όσο και offline.

Για κάθε μεσιτική υπηρεσία που προσφέρει, η LINOS Real Estate σάς συμβουλεύει κατάλληλα και σάς κατευθύνει για μία σωστή επιλογή. Έτσι η ομάδα της καλύπτει ακόμη τους τομείς των χρηματοδοτικών και νομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών, όπως και ό,τι σχετίζεται με το ασφαλιστικό και λογιστικό κομμάτι μίας μεσιτικής πράξης.

H LINOS Real Estate αναλαμβάνει ακόμη την πλήρη ανακαίνιση του εσωτερικού κι εξωτερικού χώρου, από έμπειρους επαγγελματίες και εξειδικευμένους συνεργάτες που θα σας δώσουν τις πιο καλαίσθητες και προσιτές λύσεις.